Home » SQL & PL/SQL » Client Tools » isql*plus
isql*plus [message #127182] Sat, 09 July 2005 10:13 Go to next message
compuboy1010
Messages: 13
Registered: July 2005
Junior Member
When I enter

http://192.168.1.1/isqlplus

I am getting an 404 error message on a Bordeaux colored background.
In order to be able to use isqlplus in the lan do I have to start any extra service on the server machine?
Re: isql*plus [message #127184 is a reply to message #127182] Sat, 09 July 2005 11:01 Go to previous messageGo to next message
Steve Callan
Messages: 44
Registered: January 2004
Member
No doubt. You don't have a port.

http://download-west.oracle.com/docs/cd/B10501_01/server.920/a90842/qstart.htm#970583
Re: isql*plus [message #127185 is a reply to message #127182] Sat, 09 July 2005 11:22 Go to previous messageGo to next message
compuboy1010
Messages: 13
Registered: July 2005
Junior Member
In your link they don't say what port is required.
Re: isql*plus [message #127187 is a reply to message #127182] Sat, 09 July 2005 12:19 Go to previous message
Steve Callan
Messages: 44
Registered: January 2004
Member
Quote:

If you do not know the Oracle9i HTTP Server URL, ask your System Administrator.


But, in case you are also your own system administrator, you can review your installation log to see which port the HTTP Server was initialized with.

From an install log:

The HTTP Server can be accessed using the following URLs:

http://server_name:7778
https://server_name:443

Then try http://server_name:7778/isqlplus

If you are on 10g (or some other variations of installation like J2EE apps), you may see a port number of 5560.
Previous Topic: How to trace by TOAD ?
Next Topic: Problem with executing in isqlplus (oracle 9.0.1.0.1) (merged cross-posts)
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Aug 05 20:55:32 CDT 2020